Anna Nooshin: Vriend, Leeftijd, Lengte, Familie en meer

0 Shares
0
0
0

Anna Nooshin is een duizendpoot. Ze doet ongelooflijk veel en is daarin een groot voorbeeld voor veel vrouwen. Dat komt absoluut door haar verleden maar zeker ook door haar manier van leven en hoe ze überhaupt in het leven staat. Hierover vertellen we jou meer in deze blog! 

Anna Nooshin is onderneemster, modeblogger en presenteert. Maar daarnaast is ze ook influencer en actief op social media. Maar deze vrouw is niet geboren in Nederland. En juist haar achtergrond maakt haar sterk op veel vlakken. Op 18 december 1986 komt ze ter wereld in Teheran. Geboren in Iran in een periode dat het allesbehalve rustig was daar. Haar ouders maken de dappere beslissing om met haar en haar zus te vluchten. Want zeker voor vrouwen van Iran van toen geen prettige plek om te wonen en te leven. Ze komen in Nederland terecht en besluiten hier asiel aan te vragen. Uiteindelijk is haar vader teruggekeerd naar Iran.

Voor Anna is het leven in Nederland heel anders dan haar leven in Iran zou zijn geweest. Zo gaat ze studeren en studeert ze cum laude af in communicatiewetenschappen. Dat ze goed is in communcatie laat ze in haar verdere carriere natuurlijk wel zien. Ook komt ze jong in aanmerking met mode. Want als ze 22 jaar oud is gaat ze 6 maanden stagelopen op een pr-afdeling in New York. Namelijk bij de grote naam Yigal Azrouël. Dit is een modeontwerper. 

De carrière van Anna Nooshin 

Ze is 24 jaar oud wanneer ze samen met een uitgever een online website uitbrengen. Het is niet zomaar een website, maar eerder een magazine online. Dit wort ook wel een webzine genoemd. De titel is NSMBL.nl en deze website wordt nog steeds dagelijks door veel mensen gelezen. Er komen veel onderwerpen aan bod, zoals over beauty en fashion. Maar ook entertainment, liefde & seks, body & mind en money. Precies wat je kunt verwachten van een online magazine voor de vrouw van nu. De website is al heel snel een groot succes en de carrière van Anna Nooshin lijkt te zijn begonnen. Maar ze doet meer. 

In 2015 schrijft ze haar eerste boek. Het boek On Top vertelt haar verhaal. En gaat dieper in op haar levensweg van hoe ze gekomen is, waar ze nu is. Daarnaast wordt ze ook steeds meer gevraagd als mode- en lifestyledeskundige. Bijvoorbeeld bij RTL Boulevard, maar ze werkt ook mee met het programma Hollands Next Top Model. Er komt een tweede boek: On Life en ze begint een succesvol YouTube-kanaal. We kunnen nu officieel niet meer om Anna Nooshin heen. 

Anna Nooshin op de televisie 

Naast dat ze te zien is bij Hollands Next Topmodel en RTL Boulevard is Anna Nooshin in nog meer televisieprogramma’s te zien. Zo doet ze mee aan Expeditie Robinson in 2016 en wordt vierde. In 2017 doet ze mee aan een programma dat heet: Een goed stel hersens. Ze is hier een duo met Dave Roelvink. In 2019 besluit ze haar eigen serie te maken. Dit gaat over de rol van de schoonheid in onze samenleving en heet: Mooier wordt het niet. In 2020 doet ze mee met het programma De Slimste Mens, waar ze na twee aflevering eruit vliegt. En wie wilt lachen, moet even kijken naar haar rol als Mike van Stranger Things in De TV Kantine. Een tv-programma vol sketches en persiflages.

Ook is ze te zien in Ik hou van Holland, Stuk TV en Wie ben ik?. 

Privé leven van Anna Nooshin 

In de vlogs van Anna Nooshin zien we veel over haar prive leven. Al weten we natuurlijk allemaal dat dit maar een gedeelte is van haar leven. Veel vrouwen vinden het inspirerend om haar leven te volgen. Zeker omdat ze, naast leven in Amsterdam, haar leven ook in New York afspeelt. Dat vinden veel vrouwen en mannen interessant om te zien. 

Ze heeft een langere tijd met Nassim Zeta, namelijk 4 jaar. Maar in 2022 gaat deze relatie uit. En dat terwijl ze in 2019 waren verloofd. Zoals je vaak ziet als bekende mensen uit elkaar gaan, dan wordt er alleen gedeeld dát ze uit elkaar gaan. Maar niet waarom. Ze schrijft op haar kanalen dan ook dat ze er allebei veel verdriet van hebben. Maar de reden blijft gissen. Het lijkt er op dit moment op dat Anna vooral geniet van haar leven als single onderneemster. 

Huidige relatie

Enige tijd geleden kwam naar voren dat Anna een relatie heeft met acteur Thijs Boermans. Even later werd bevestigd dat, hoewel ze hun relatie vrij privé houden, Anna in verwachting was van hun eerste kindje. Inmiddels is dochterlief geboren, wie de naam Nala heeft gekregen. De naam is bedacht door de dochter van Mascha (Beautygloss) en Gregor. Super schattig, als je het ons vraagt!

Een ander topic dat vaak wordt opgezocht is: de lengte van Anna Nooshin. Hoewel Anna Nooshin veel in de modewereld te vinden is, is ze zelf klein van stuk. Met haar 1.70 is ze klein van stuk voor iemand die werkt in de modewereld. Toch doet het haar zelf niet veel. Zeker als ze voor haar werk vaak naast Daphne Groeneveld staat, die één meter 80 blijkt te zijn. 

Documantaire Anna: Status 

Ook heeft ze online een documentaire gemaakt, namelijk Anna: Status. Dit gaat over de Anna Nooshin van vroeger, degene die jong is gevlucht uit Iran en de invloed die dit op haar leven heeft gemaakt. Ook zie je hierin meer over haar vader, moeder en zusje. Want ook het leven in Iran heeft veel invloed gehad op de familiesituatie. Zo was er veel fysiek geweld en heftige herinneringen uit haar tijd in een AZC lijkt ze diep te hebben weggestopt. Het kijken van deze serieus kan nog steeds en is erg de moeite waard! Ondertussen is haar vader overleden. Ook dit is een topic dat op haar kanalen terugkomt. En daarmee kunnen we zien dat Anna Nooshin is gegroeid als content creator. Ze gaat verder dan enkel mode. 

Nou, mocht je nog geïnteresseerd zijn in het verdere leven van Anna, check dan even haar sociale media. Natuurlijk is dit niet het volledige deel van haar leven, maar het laat in elk geval meer zien dan wij kunnen bijhouden om je te vertellen.

0 Shares
Ook interessant