Emma Heesters: Vriend, Nummers, Leeftijd, Vermogen en meer

0 Shares
0
0
0

‘Waar ga je heen’, ‘Loop niet weg’ en ‘Donderdag’. Dit zijn zomaar wat hits van Emma Heesters. Deze Nederlandse zangers brak wel heel bijzonder door en wij gaan jou in deze blog vertellen hoe dat is begonnen. Daarnaast vertellen we je alles wat je wilt weten over deze bijzondere zangers. Lees je mee?

Als we het hebben over Emma Heesters dan kun je bijna zeggen dat haar leven wel een script van een goede Amerikaanse film lijkt. Ze is ondertussen harstikke bekend bij het grote publiek. En dat is met haar 27 jaar een hartstikke mooie ontwikkeling natuurlijk. Afgelopen jaren heeft ze heel veel samenwerkingen gedaan met artiesten in binnen- en buitenland. En we konden haar op de televisie volgen met De Beste Zangers van Nederland. Maar daarover straks meer. Want hoe is het uberhaupt allemaal begonnen voor Emma Heesters? 

Dit is hoe het begon voor Emma Heesters

Op 8 januari 1996 is Emma Heesters geboren in ’s-Gravenpolder. En zingen deed ze al van jongs af aan. Zo zong ze vanaf 2004 bij het Kinderen voor Kinderen Festival als inzending voor de provincie Zeeland. Ze zong hierbij het nummer: 100 kleine feestjes. Na deze kindcarrière zat Heesters niet stil. Ze besloot een eigen YouTube-kanaal te starten. En dat bleek wel een hele goede start te zijn. 

Op haar YouTube-kanaal zong ze namelijk vooral covers. En dat bleek niet geheel onopgemerkt te blijven. Ze werd gespot en ontdekt en hierdoor kreeg ze haar eerste platencontract. Door dit platencontract mocht ze ook in 2019 in het voorprogramma staan van de band Boyce Avenue. Waardoor ze nog meer bekendheid kreeg. Het was ook in 2019 dat ze al werd gevraagd voor het programma Beste Zangers van Nederland. In dit programma worden er nummers gezongen van andere deelnemers, maar ook duetten gezongen. Haar nummer Pa Olvidarte met Rolf Sanchez werd direct een grote hit. Waardoor dit nummer al snel de 2e plaats bereikte in de Nederlandse Top 40. 

Van Kinderen voor Kinderen naar een Youtube-kanaal naar een groot Nederlands televisieprogramma. Het zorgde voor Emma Heesters ervoor dat haar zangcarrière een flinke vlucht nam. 

Wat maakt Emma Heesters verder uniek? 

Naast dat Emma Heesters natuurlijk een prachtige verschijning is dat erg mooi kan zingen, doet ze nog iets uitzonderlijks. Op haar eigen YouTube-kanaal zingt ze namelijk Engelstalige hits, nu is dat natuurlijk niet zo bijzonder. Maar ze zingt ook hits uit India en Indonesië. Talen die ze natuurlijk niet van nature zelf kan spreken, maar wat ze doet is: ze vertelt deze hits uit de oorspronkelijke talen. Denk bijvoorbeeld aan Hindi en Bahasa. Ze vertelt deze nummers naar het Engels. Maar ook durft ze het aan om stukjes in de oorspronkelijke taal te zingen. Ook deze covers scoren uitzonderlijk goed en laten zien wat voor een professionele zangers ze is. Niets moeilijker dan natuurlijk nummers coveren uit een andere taal en een andere cultuur. Maar ze doet dat uitzonderlijk goed en deze nummers worden miljoenen keren bekeken. Met als resultaat dat ze ook optredens mag geven in bijvoorbeeld India. 

Emma Heesters en andere samenwerkingen 

Deze Nederlandse zangers zit absoluut niet stil en dat kunnen we zien aan al haar samenwerkingen. Zo is ze sinds 2021 ook onderdeel van The Streamers. Een gelegenheidsformatie dat samenkwam tijdens corona en op deze manier de wereld een beetje mooier probeerden te maken door livestream-concerten te geven. Daarnaast kon je haar ook treffen als je een kaartje voor De Toppers in 2022 had gekocht. 

Verder heeft ze veel samenwerkingen in de muziekwereld, zo zingt ze samen met Kris Kross, Tino Martin, Rolf Sanchez en Ronnie Flex. Deze nummers doen het niet alleen in Nederland erg goed. Ook in België zijn ze fan van ‘onze’ Emma Heesters. 

Beste Zanger van Nederland en andere televisieprogramma’s 

Haar optredens in het programma Beste Zanger van Nederland, bleven niet onopgemerkt. Zoals we net vertelden en hebben voor veel nummers gezorgd. Maar je kon haar in nog veel meer televisieprogramma’s spotten. Zo was ze deelnemer bij Ik Hou van Holland en werd ze achternagezeten in het Youtube-programma Jachtseizoen van StukTV. Maar haar grootste programma was misschien wel in 2021. Toen deed ze mee met The Masked Singer. Ze bleek in het pak te zitten van de Spaanse krokodil en werd tweede in deze afvalreis. 

Emma Heesters’ privéleven & haar vermogen 

Veel fans zijn maar al te nieuwsgierig naar het privéleven van Emma Heesters. Toch is het lastig om hier veel over te vertellen. Nu laat ze wel een hoop zien op haar Instagram-account, bijvoorbeeld dat ze in een luxe Italiaanse sportwagen rijdt. Namelijk de Maserati Ghibli Modena S. Een auto die rond de 160.000 euro kost. Haar complete vermogen wordt op dit moment geschat op € 569K. Veel van deze inkomsten komen van haar optredens. Maar vergeet ook niet dat ze heel veel streams heeft op YouTube waardoor ze ook heel veel inkomsten weet te generen. 

Over haar priveleven is Emma Heesters verder niet heel open. Ze deelt natuurlijk een hoop op haar socialmedia-kanalen. Maar dit is toch altijd een vertekend beeld. Zo konden we een paar jaar geleden zien dat ze met haar vriend Wesley Hoedt in Alkmaar ging wonen. Maar even later ging het stel uit elkaar. Ze vertelde dit op haar Instagram-kanaal. Hierover zei ze dat haar hart was gebroken, maar dat ze geen spijt had van de fantastische tijd die ze samen hadden. Verder ging ze niet op de details in. Toch bleek dat er een half jaar na de zogenoemde ‘break-up’, het stel toch weer samen zou zijn.

Nou ja, zo lang ze zelf maar gelukkig zijn en achter hun beslissingen staan, dan vinden wij het prima. Hoe denk jij er over?

0 Shares
Ook interessant
brown wooden floor

In 4 stappen laminaat leggen

Ben je op zoek naar een vloer die geschikt is voor jouw droomhuis? Laminaatvloeren zijn tegenwoordig razend populair…