Dit zijn producten om het welzijn van jouw huisdier te verbeteren.

0 Shares
0
0
0

Het is erg belangrijk om diversiteit in de dierenverzorging toe te passen zodat er wordt voldaan aan de verschillende behoeften op het gebied van zorg en welzijn voor het huisdier. Er zijn verschillende soorten verzorging die we veel terug zien komen. Toch zijn er manieren van dierenverzorging in de vorm van producten die wij nog onderbelicht vinden. In dit artikel lees je een aantal van deze producten voor honden, katten en vogels.

Maak gebruik van hondenshampoo.

Net zoals mensen, geniet een hond ervan om fris en schoon door het leven te gaan. De verzorging van de huid en vacht van je hond is essentieel om zijn gezondheid te waarborgen. Gun je hond daarom regelmatig een aangenaam bad met speciale hondenshampoo, die specifiek is ontworpen om zijn huid en vacht optimaal te verzorgen. Te frequent wassen kan wel schadelijk zijn voor de gevoelige huid van je hond. Het is daarom belangrijk te realiseren dat het wassen van een hondenhuid niet even vaak nodig is als onze eigen persoonlijke hygiëne. Overleg daarom altijd met je dierenarts om te bepalen hoe vaak het wassen van je hond het beste is voor het optimale behoud van zijn huid en vacht.

Verwen je kat met Dental Chews.

Wanneer je jouw kat wil voorzien van producten die goed zijn voor het welzijn, zijn Dental Chews het product voor jouw kat. Deze kauwsnacks dragen bij aan een gezond gebit van de kat. Het kauwen op deze sticks zorgt voor een vermindering van tandplak en tandsteen bij je kat. Daarnaast zijn er sticks die kunnen zorgen voor een kalmerende werking op de kat.

Geef je vogel speciale vogelpindakaas met extra voedingsstoffen.

Vogelpindakaas is een product waarmee je jouw vogel goed kan verwennen. Deze pindakaas is speciaal voor vogels en in allerlei verschillende varianten. Zo is er een variant met extra zaden, extra noten of met gedroogde vruchten. Naast dat vogels deze pindakaas erg lekker vinden, kan het ook nog eens goed in het dieet passen. Mocht je een vogel hebben is het altijd aan te raden om met de dierenarts te kijken naar een passend dieet en de mogelijkheid om vogelpindakaas hierin te passen.

Kortom, het is erg aan te raden om jouw huisdier te voorzien van producten die de welzijn en gezondheid verbeteren. Dit gaat verder dan alleen standaard voeding. Zo is het mogelijk voor honden om speciale hondenshampoo te gebruiken, voor katten zijn speciale tandheelkundige kauwsnacks aan te raden en voor vogels is speciale vogelpindakaas de favoriet.

0 Shares
Ook interessant