Droogrek Action, Lidl, Aldi & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

Of je nu in een klein appartement of een groot huis woont, een droogrek is een praktische oplossing om je kleding te drogen. Het gebruik van een droger? Ho maar, want deze zal je niet meer hoeven gebruiken.

Droogrekken zijn niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ze zijn ook veelzijdig en gemakkelijk in gebruik. In deze blog zullen we je alles vertellen over dit handig hulpmiddel. Want waar koop je nu het beste droogrek voor een kleine prijs? Lees gauw verder en ontdek welke droogrekken een must-have zijn.

Droogrek Action

Prijs: €9,95
Afmetingen: 55 x 4 x 129 cm (opgevouwen)

We beginnen bij het droogrek van de Action. Dit lichtgewicht is ideaal wanneer je het droogrek vaak moet verplaatsen. Dat het droogrek zelf een lichtgewicht is, betekent overigens niet dat je er nauwelijks was op kwijt kan. Tot wel 18(!) meter aan was zal je op het rek kwijt kunnen. Geen probleem dus, als je alle handdoeken, gebruik door het hele huishouden kwijt moet. Het rek is overigens inklapbaar, wat er toe leidt dat je het gemakkelijk dan opbergen. Misschien heb je nog wel ergens een paar verdwaalde spijkers in de muur hangen. Zo werk je het wasrek nog beter weg! Ga dus gauw naar de winkel, zeg je droger tabee en ontdek het gemak van een droogrek.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Lidl

Prijs: €19,99
Afmetingen: 54,5 x 5,2 x 128 cm (opgevouwen)

Een goede investering doe je wanneer je investeert in een droogrek van de Lidl. Dit geweldige rek kan tot wel 17 kg aan was dragen. Hiermee hoef je dus niet bang te zijn dat je wasrek door zijn voeten heen zakt. We hebben het bovendien om een weerbestendig frame. Mocht je de lente zon al door de ramen heen zien schijnen, dan kan je overwegen het frame buiten neer te zetten. Maar natuurlijk betekent het ook dat het frame niet wordt aangetast door de natte was die je erop hangt. Op het rek kan je ongeveer tot 20 meter aan was kwijt. We zouden daarom zeggen dat het zeker de investering waard is. Houd er wel rekening mee dat het rek een kleine drie kilogram weegt.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Aldi

Helaas is er op het moment van schrijven geen wasrek bij de Aldi beschikbaar. Houd daarom de actiefolders goed in de gaten. Het zou zo maar kunnen zijn dat er binnenkort wel eentje beschikbaar is. Gezien dat in het verleden nog weleens het geval is geweest, kunnen wij dit met enige zekerheid vertellen.

Andere budget keuzes

De Action en Lidl zijn natuurlijk niet de enige winkels waar goedkope, maar kwalitatieve droogrekken beschikbaar zijn. We geven je daarom nog een aantal budgetkeuzes. Lees gauw verder en schaf er vandaag nog eentje aan.

Droogrek Voordeeldrogisterij.nl

Prijs: €25,62 (origineel €29,47)
Afmetingen: 152 x 50 x 87 cm

Een droogrek waarbij er zelfs nog op een lagere verdieping was is op te hangen. Kleine kledingstukken, zoals ondergoed of sokken, zijn hier perfect op te hangen. Natuurlijk kan dit wel bij meer rekken, waaronder een droogtoren, maar dit droogrek kenmerkt zich door uit te wijden in de breedte. Ideaal dus, wanneer je over het algemeen iets meer was hebt dan gemiddeld. Er zit overigens een waterproof poedercoting op het rek, dus je hoeft niet bang te zijn dat de was het rek aantast. Met dit droogrek zit het wel snor.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Blokker

Prijs: €24,74 (origineel €32,99)
Afmetingen: niet bekend

Ren vandaag nog naar de Blokker, want dit mooie rek is in de aanbieding. Of eigenlijk kunnen we beter spreken over een droogtoren, gezien deze de lucht in stijgt. Ideaal voor alle jurkjes van de vrouw des huizes of mooie pantalons van meneer. Het droogrek heeft meerdere etages, wat maakt dat je er ontzettend veel was op kwijt kan. Gemiddeld zal je er één tot twee wasladingen op kwijt kunnen. Houd er overigens wel rekening mee dat het wasrek waarschijnlijk niet heel licht is en relatief veel ruimte in beslag neemt (ook wanneer deze is opgeklapt). Je moet daarnaast ook van zwart houden, omdat deze variant alleen in die kleur beschikbaar is. Vind je dit nog te klein? Er is ook een versie van 40m beschikbaar, in plaats van 30m.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Leifheit

Prijs: €27,99
Afmetingen: 53 x 6 x 122 cm

Dit droogrek is ultiem voor personen die klein wonen of alleen zijn. Het wasrek biedt dan wel ‘maar’ 10 meter aan drooglengte, maar is erg compact. Als student hoef je niet bang te zijn dat je je was niet kan drogen. Het droogrek is licht en gemakkelijk op te bergen. Let wel even op: want bij de scharnieren zit een kinderbeveiliging. Je zal dus even moeten uitvogelen op welke manier je het rek weer kan invouwen. Overigens zal je lezen in recensies dat er geregeld twee worden aangeschaft. Op deze manier heb je meer drooglengte, maar behoud je nog steeds het gemak van de compactheid.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Gimi

Prijs: €16,49
Afmetingen: 180 x 55 x 93 cm (uitgevouwen)

Het droogrek is dan niet zo speciaal, zoals andere dat wellicht wel zijn, maar we spreken hier zeker over iets dat te betalen is. Het droogrek, of kledingpaard, zoals de winkel het omschrijft, heeft een drooglengte van 18m. Met dit rek ben je niet alleen goedkoop uit, je hebt zeker ruimte voor een gemiddelde was. Hoe hoog de kwaliteit is van dit product, kunnen we je niet met zekerheid garanderen. Waarschijnlijk zal het, mits je er voorzichtig mee omgaat, wel redelijk lang meegaan.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Brabantia

Prijs: €40,-
Afmetingen: 59,2 x 98,4 x 50 cm (uitgevouwen)

Brabantia is een van die merken waar je in verschillende prijssegmenten producten kan aanschaffen. Het merk levert niet alleen droogrekken, maar bijvoorbeeld ook prullenbakken en andere huishoudelijke spullen. Het fijne aan dit soort merken is dat eenzelfde product in meerdere versies beschikbaar is. Wij nemen van deze soort de kleinste, namelijk een inklapbaar droogrek met een drooglente van 15 meter. Hoewel je niet het goedkoopst uit bent met dit droogrek, weet je wel dat je iets koopt van kwaliteit. Omdat het rek verstelbaar is in hoogte, kan je er meerdere soorten kledingstukken op kwijt.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Droogrek Mammoet

Prijs: €39,95
Afmetingen: 60 x 112 x 60,5 (uitgevouwen)

Hoewel de titel van dit droogrek iets bombastisch doet vermoeden, spreken we hier wederom om een relatief compact droogrek. Het is gemakkelijk op te vouwen en met een drooglengte van 23m doet het goed aan een flinke was. Mocht je een keer je beddengoed uitwassen, dan kan je hier in ieder geval een paar onderdelen op kwijt. Het droogrek is stabiel, kan tegen een stootje en zal relatief lang mee gaan. De zijkanten van het rek zijn lang genoeg en je hoeft daardoor niet bang te zijn dat je natte was overhoudt. Let wel even op de haakjes aan de bovenkant van het rek. Voorkom dat je was hierachter blijft haken, door goed op te letten.

Klik hier om het droogrek te bekijken

Koopgids voor droogrekken

Als je een droogrek wilt kopen, zijn er verschillende zaken waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Ten eerste is de grootte en capaciteit van het droogrek belangrijk. Controleer of het droogrek past in de beschikbare ruimte op bijvoorbeeld je balkon of in je wasruimte of badkamer. Heeft het droogrek voldoende capaciteit om alle kleding te dragen zonder overbelast te raken? Andere zaken waar je op kan letten zijn:

  • Type droogrek
    Er zijn verschillende types, zoals uittrekbare rekken, vouwbare rekken, torenrekken en wandgemonteerde rekken. Kies een type droogrek dat past bij je behoeften en de beschikbare ruimte in je huis. Een uittrekbaar droogrek kan bijvoorbeeld handig zijn als je beperkte ruimte hebt, terwijl een wandgemonteerd rek ideaal kan zijn als je geen vloerruimte wilt opofferen.
  • Prijs
    Uiteraard is de prijs van het droogrek ook een factor om rekening mee te houden. Vergelijk de prijzen van verschillende droogrekken om een rek te vinden dat binnen je budget past. Houd echter niet alleen rekening met de prijs, maar ook met de kwaliteit en duurzaamheid van het droogrek. Goedkoop wordt ook weleens duurkoop genoemd, gezien je het over het algemeen wat sneller moet vervangen.
  • Recensies
    Recensies en andere soorten klankbeoordelingen geven meer informatie dan je denkt. Het geeft je inzicht in de ervaringen van andere gebruikers. Zo maak je een weloverwogen beslissing en ben je iets zekerder van je zaak. Je kan natuurlijk ook gaan voor een merk dat voldoende garantie biedt.

Door op deze zaken te letten en je behoeften en budget in overweging te nemen, kun je het perfecte droogrek vinden dat aan al je eisen voldoet. Je wasgoed zal op een efficiënte en gemakkelijke manier droog worden.

0 Shares
Ook interessant
blue plastic container beside black wooden door

Donkere badkamers

Donkere kleuren in de badkamer zorgen voor een warm en sfeervol geheel. Vaak wordt juist gedacht dat donkere…