Gadgets en relatiegeschenken waar men echt wat aan heeft 

0 Shares
0
0
0

De afgelopen jaren is duurzaamheid een steeds belangrijker thema geworden voor zowel ondernemers als particulieren. Het betekent onder meer dat bedrijven langer nadenken over het relatie- en kerstgeschenk dat zij medewerkers en zakenpartners geven. Je wilt als medewerker niet verrast worden met een product dat je vervolgens nooit gebruikt. Bepaalt niet duurzaam! Een van de populaire relatiegeschenken van dit moment is de waterfles. Er zijn partijen die deze waterflessen bedrukken voor organisaties, zodat ze een persoonlijke touch krijgen. In die zin, dat ze voorzien zijn van een logo of bedrijfsnaam. Voor de ontvanger een product waar hij of zij wat aan heeft; voor de ondernemer een slimme vorm van reclame. De waterfles zal immers op tal van plekken gebruikt worden. 

Bij het bestellen van deze bedrukte waterflessen heb je niet alleen de keuze uit diverse modellen. Ook kun je heel bewust kiezen voor duurzame bedrukte waterflessen. Een hele duurzame en verantwoorde keuze om een zakenpartner of medewerker te kunnen verrassen. In dit artikel lees je er meer over. 

Laten bedrukken van verschillende soorten gadgets 

Niet alleen het bedrukken van een waterfles is populair tegenwoordig. Ook gadgets lenen zich goed als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een box van JBL, die thuis of op vakantie van pas komt. Of wat te denken van een laptopstandaard? Zeker ten tijde van de pandemie werden deze veel weggegeven door bedrijven. De laptopstandaard komt thuis goed van pas, om klachten aan onder meer de nek te kunnen voorkomen. Een derde optie is een laptophoes. Nadeel daarvan is dat je moet weten over welk formaat laptop een zakenpartner beschikt. Ieder van deze gadgets kun je als ondernemer laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Ook interessant: een QR-code, die de ontvanger verwijst naar een specifieke pagina op je website. 

Maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen 

De bewuste keuze voor duurzame relatiegeschenken is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door specifiek voor bijvoorbeeld een bedrukte ECO waterfles te kiezen, wordt het milieu niet onnodig zwaar belast. Er zijn meer vormen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk bijvoorbeeld ook aan de bewuste samenwerking met lokale verenigingen en stichtingen. Promoot je organisatie niet alleen door relatiegeschenken weg te geven, maar bijvoorbeeld ook door de lokale voetbal- of tennisvereniging te sponsoren. In ruil voor deze sponsoring kom je mogelijk in aanmerking voor een reclamebord langs de kant van het veld. Een slimme manier om je naamsbekendheid lokaal te verbeteren. 

0 Shares
Ook interessant