De beste horloges voor avontuur

0 Shares
0
0
0

Als je er lekker op uit trekt, dan wil je natuurlijk weten hoe laat het is. En tuurlijk, je hebt je telefoon bij je, maar een stijlvol horloge voor avontuur kan natuurlijk niet ontbreken in jouw collectie. En daarom een lijstje met de mooiste horloges die klaar zijn voor jouw avonturen!

De Rolex Explorer

Natuurlijk, dit is misschien een beetje een inkoppertje. De Rolex Explorer kennen we in verschillende varianten, namelijk de Explorer I en de Explorer II. De eerste variant is leverbaar in staal of goud/staal en kun je krijgen in 36mm of 40mm. Een zwarte plaat, een stalen kast en band en een prijskaartje van zo’n €7.000. En die Explorer II? Die is beschikbaar in staal, 40mm en met een zwarte of witte wijzerplaat. Deze is iets duurder, namelijk zo’n €9.000.

Omega Railmaster

De Seamaster Railmaster is misschien wel een van de tofste horloges in de collectie van Omega, waarbij de wijzerplaat in detail echt schitterend is. Draagbaar op de stalen band of een lederen band, kun je alle kanten op met dit horloge. Door de grote uur aanduidingen (met superluminova) kun je ook in het donker de tijd goed zien. En de kosten? Zo’n €3.500 voor een pre-owned Omega Seamaster Railmaster. Een absolute topper om te overwegen als je lekker op avontuur gaat!

Tudor Ranger

Als alternatief op de bovengenoemde Rolex Explorer I, kun je misschien eens met een schuin oog kijken naar de betaalbare Tudor Ranger. Beschikbaar in staal met een diepzwarte wijzerplaat, een stalen band (of juist textiel, ook gaaf). De kast meet 39mm en is vaak een perfecte tussenmaat om jouw pols. En de prijs? Die is helemaal lekker: vanaf €2.800 kun jij de nieuwe eigenaar worden van zo’n toffe Tudor Ranger op staal. 

0 Shares
Ook interessant