Match accessoires met je outfit om er altijd stijlvol uit te zien

0 Shares
0
0
0

We willen er allemaal graag stijlvol uitzien en proberen onze looks te creëren aan de hand van de juiste tops, broeken en bijpassende schoenen. Maar als je accessoires niet op orde zijn, kan dat een outfit breken. Accessoires maken met andere woorden je look compleet. Maar hoe kies je de juiste accessoires bij je outfit en wat moet je vooral wel en niet doen?

De juiste tas is cruciaal

Sommige vrouwen zijn gek op tassen, terwijl anderen ze vooral zien als iets praktisch. De juiste tas maakt je outfit echter af. Als je houdt van een capsule wardrobe, kun je bijvoorbeeld gaan voor een minimalistische handtas die bij elke outfit past, zoals een zwarte of bruinleren handtas of zelfs een rugzak. Met een ruime collectie kun je de tas ook aanpassen aan je look, bijvoorbeeld voor naar kantoor of een avondje uit.

Heuptasjes zijn ook hip tegenwoordig. Als je zo’n tasje iets te vol propt met spullen, kunnen ze er helaas wat onhandig en lomp uitzien. Een handige en sierlijke pasjeshouder dames biedt uitkomst. Hier kun je al je belangrijke betaalkaarten instoppen, en ook je ID. Sommige pasjeshouders hebben een klein gedeelte voor wat los geld. Een leren pasjeshouder is bovendien een leuk accessoire dat gezien mag worden.

Match je riem met je broek of schoenen

Riemen zijn niet alleen belangrijk om je broek omhoog te houden; het zijn ook modeaccessoires. Het is belangrijk om je riem af te stemmen op de rest van je look. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die past bij de broek die je draagt. Zo is een zwarte riem bij een verder crèmekleurige of witte outfit een vervelende onderbreking, tenzij je de riem matcht met zwarte schoenen.

Een mooie portemonnee maakt je look af

We denken vaak dat als we onze portemonnee lekker ergens diep onder in onze tas laten zitten, niemand ziet dat deze oud en versleten is, of alleen maar is gekocht voor praktisch gebruik. Een mooie portemonnee is net zo goed een sieraad voor je outfit als een ketting, horloge of sjaal. Met een leren portemonnee dames zit je altijd goed en kun je zonder gêne afrekenen in een restaurant als je je pasjes uit de chique portemonnee haalt.

Match sieraden met je look of gelegenheid

We kiezen vaak voor multifunctionele sieraden die overal bij passen, maar hoe leuk zou het zijn als sieraden niet alleen dienen als versiering, maar ook echt je look afmaken? Door sieraden af te stemmen op je outfit, hoe diep je halslijn van je top is of wat de gelegenheid is waarbij je ze draagt, til je deze accessoires naar een hoger niveau.

0 Shares
Ook interessant