Ontspannen en trendy: de perfecte bikini’s voor jouw reisavonturen

0 Shares
0
0
0

Begint die ene vakantie naar de zon waar je zo lang naar uit hebt gekeken langzaam maar zeker te naderen? Of merk je dat je niet lang meer hoeft te wachten op de warmste maanden van het jaar in eigen land? De kans is dan erg groot dat je maar al te graag bij een beachclub, aan het strand of aan het zwembad te vinden bent. Niets is er dan zo fijn dan het dragen van een fijne bikini die als gegoten zit. Verdiep je dus altijd een keer goed in alle pasvormen die er zijn.

Zoek naar een pasvorm waar je je helemaal goed in voelt

De pasvorm moet immers perfect aansluiten op je figuur, maar ook op je eigen smaak. Ga je graag voor een badpak met elegante cutouts? Een sportieve bikini met een hoge top? Of een broekje dat mooi uitgesneden is? Het zijn een paar voorbeelden van pasvormen waar je uit kunt kiezen. Doe daarom online alvast wat inspiratie op voor je volgende bikini dames van Beachlife, zodat het shoppen ervan meteen weer wat vlotter verloopt.

Kies altijd voor een bikini in neutrale kleuren voor een tijdloze look

En als het aankomt op de kleur van de bikini? Om er zeker van te kunnen zijn dat je de badmode over een paar jaar met evenveel plezier blijft dragen, is het slim om te kiezen voor neutrale kleuren. Je weet bijvoorbeeld altijd zeker dat je met een bikini in het wit of in het zwart zeker de plank niet mis gaat slaan. En ga je graag voor een felle kleur, zodat je zongebruinde huid helemaal tot zijn recht komt? Het dragen van een bikini in het rood of lichtblauw is dan altijd een succes.

Laat je voor een bikini altijd goed adviseren in een lingeriewinkel

Een bikini met de leukste bikinitops moet niet alleen erg fijn zitten, maar het moet je ook een fijn en zelfverzekerd gevoel geven. Daarom is het altijd een goed idee om een keer advies in te winnen in een lingeriewinkel. Hier kun je meteen een bikini in verschillende pasvormen uitproberen. Zo weet je zeker of je ook echt tevreden bent met het plaatje dat je in gedachten had. En weet je niet helemaal waar je moet beginnen met zoeken? Een behulpzame verkoopster in de lingeriewinkel denkt altijd erg graag met je mee.

0 Shares
Ook interessant

Honing tegen maagzuur

‘Poeh, waar is dat maagzuur eigenlijk goed voor? Als het omhoog komt, is dat ontzettend vervelend en bovendien…