Zo blijf je stijlvol met je smartphone!

0 Shares
0
0
0

In een wereld waarin trends en technologie elkaar in rap tempo opvolgen, is het behouden van een stijlvolle levensstijl soms een uitdaging. Er wordt steeds meer thuisgewerkt, en het lijkt er soms wel op dat tegenwoordig iedereen er hetzelfde uitziet en niemand meer iets meer bijzondere keuzes durft te maken. Hoe je toch stijlvol blijft, en hoe je smartphone hierbij kan helpen? Dat lees je in dit blog.

Kosten besparen

Stijlvol leven kost helaas het nodige, het is daarom zaak om te besparen op kosten die niet echt nodig zijn. Loop bijvoorbeeld eens een jaartje langer door met je huidige telefoon, die ongetwijfeld al stijlvol is! Na afloop van je huidige abonnement kun je dan kiezen voor een goedkope sim only van Ben, dat kan je zo een paar tientjes per maand schelen. En dan hebben we het natuurlijk al snel over honderden euro’s per jaar, toch een bedrag waar je een hele vette jas van kan kopen waardoor je er jarenlang stijlvol bijloopt in de winter!

Modeadvies letterlijk binnen handbereik

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste modetrends en stijlvolle combinaties? Er zijn apps die speciaal zijn ontworpen om jou te voorzien van dagelijkse mode-inspiratie. Met functies zoals outfit-ideeën, seizoensgebonden trends en zelfs virtuele paskamers, wordt het kiezen van je dagelijkse outfit gemakkelijk en leuk! Vergeet niet om je favoriete mode-app dagelijks even te checken, zo blijf je qua mode in ieder geval stijlvol en ben je op de hoogte van wat vandaag in de mode is!

Een stijlvol interieur

Een stijlvolle levensstijl is meer dan alleen kleding, het is natuurlijk ook ons huis en de inrichting hiervan. Apps voor interieurinspiratie zijn er volop. Wat je hier kunt vinden? Denk bijvoorbeeld aan de laatste trends op het gebied van interieur, de kleuren van dit moment, bijzondere ideeën én voorbeelden van echt bestaande interieurs waar mensen op dit moment in wonen. Zo krijg je inspiratie voor je eigen interieur, en kun je ervoor zorgen dat jij er ook thuis stijlvol bij zit!

Shoppen met stijl

Op je telefoon heb je ongetwijfeld al vele shop-apps geïnstalleerd, van Zalando tot Amazon. Maar wist je dat veel van die apps de mogelijkheid hebben dat je iets op je lijstje zet, om daarna een melding te krijgen zodra het in de aanbieding gaat? En mocht jouw specifieke app die mogelijkheid helaas niet bieden, kijk dan eens in de zoveel weken op jouw lijstje en klik de verschillende producten aan en kijk hoe duur het nu is én of je het nog echt wilt hebben. Zo kun je alle apps afgaan, en op het moment dat je iets moois ziet kun je het bewaren voor het moment dat je er geld voor hebt of voor het moment dat je het echt wilt.

Volg de juiste influencers

Voor goed stijladvies kun je natuurlijk de socials gebruiken, maar zorg er wel voor dat je juiste influencers volgt. Volg je bepaalde influencers die echt alleen maar reclame maken en er in het dagelijks leven totaal anders bijlopen? Dan weet je dat datgene wat ze aanbieden niet echt hun stijl is, maar dat ze daar enkel reclame voor maken omdat ze er geld voor krijgen. Overweeg afscheid te nemen van dat soort personen en volg de échte influencers die veel volgers heeft om dat die gewoon een heel leuke stijl heeft!

Kortom; gebruik je telefoon om stijlvol door het leven te gaan. Met de juiste apps en trucjes gaat dat zeker lukken. En met een Sim Only abonnement houd je er nog extra geld voor over ook!

0 Shares
Ook interessant