Bruidsjurken voor elk seizoen: van zomer tot winter

0 Shares
0
0
0

De bruiloft is zonder twijfel een van de mooiste dagen van je leven. Daarom is het volkomen begrijpelijk dat je maar al te graag ieder detail goed hebt geregeld. Je gaat ruim van tevoren op zoek naar de locatie en je wat verder verdiepen in het aanbod aan fotografen. Maar ook het uitzoeken van dé jurk mag natuurlijk niet ontbreken op je to-do lijst. Wat de beste jurk is, hangt voor een deel af van het seizoen waarin je gaat trouwen. En of dat nu de zomer of de winter is, er is altijd wel een passende jurk te vinden. Hoe je het beste met je zoektocht aan de slag kunt gaan, lees je in dit blog.

Luchtige stoffen draag je het beste tijdens de zomer 

Je weet het maar al te goed. Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen aardig oplopen. En is het stralend en warm weer op je grote dag? Dan is het wel een erg fijne gedachte dat de jurk niet te warm gaat zijn. Probeer dan altijd op zoek te gaan naar een jurk die gemaakt is van luchtige stoffen. Of kies voor details zoals een open rug of een jurk met een mooie split, bijvoorbeeld uit de collectie bruidsjurken van Bruidshoek

Een jurk met een lange mouw voor een bruiloft in de winter 

Veel stellen kiezen ervoor om te trouwen in de zomer. Maar een bruiloft in de winter is minstens zo magisch. Doordat de zon niet te fel is, is het een goed seizoen om te kunnen fotograferen. Maar het is natuurlijk ook reuze gezellig om lekker binnen te eten met kaarsen en een haardvuur. Stem je jurk af op het seizoen en kies bijvoorbeeld voor een model met een lange mouw. Op het gebied van trouwpakken kun je dan denken aan warme kleuren zoals wijnrood en olijfgroen.

Maak de look helemaal compleet met de juiste soort accessoires 

De kers op de taart? Dat is natuurlijk het uitzoeken van de juiste soort accessoires bij de jurk van je dromen. Ook deze accessoires kun je erg makkelijk afstemmen op het seizoen. Draag bijvoorbeeld een witte hoed met een boho jurk in de zomer en een (nep) bontje tijdens een bruiloft in de winter. In een bruidswinkel ontvang je hier altijd uitgebreid advies over. Laat het shoppen van die ene jurk van je dromen dus maar snel beginnen!

0 Shares
Ook interessant