Donkere badkamers

0 Shares
0
0
0

Donkere kleuren in de badkamer zorgen voor een warm en sfeervol geheel. Vaak wordt juist gedacht dat donkere kleuren een grauwe en sombere uitstraling creëren, maar dit hoeft dus niet zo te zijn. Een donkere badkamer kan juist heel luxe en sfeervol zijn. Mits je natuurlijk de juiste materialen en kleuren met elkaar combineert. Wil je meer weten over donkere badkamers? Lees dan snel verder. 

Kenmerken donkere badkamer

Het belangrijkste kenmerk van een donkere badkamer is dus de sfeervolle en luxe uitstraling. Daarnaast zijn donkere kleuren eenvoudig te combineren, waardoor donkere badkamers heel veelzijdig kunnen zijn. Zo kun je kiezen voor een luxe badkamer door donkere kleuren met goudkleurige elementen te combineren. Maar is een industriële badkamer meer waar jij naar op zoek bent? Kies dan voor donkere tegels in combinatie met mat zwarte kranen. Je kunt dus alle kanten op met een donkere badkamer.

Verschillende donkere elementen

In een donkere badkamer zijn er vaak verschillende elementen die een donkere kleur hebben. Maar welke elementen van een badkamer zijn er eigenlijk in een donkere kleur? Bijna alle! Natuurlijk zijn er veel verschillende donkere tegels en zijn donkere kranen enorm populair op het moment. Maar je kunt ook kiezen voor donker sanitair, zoals een toilet, een wastafel en zelfs baden zijn er in donkere kleuren. Er zijn dus vrijwel geen elementen van een badkamer die er niet in een donkere kleur zijn. Wil je graag meer informatie over ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op sani4all.nl. Hier vind je niet alleen meer informatie, maar ook inspiratie!

Creëren donkere badkamer

Als je kiest voor een donkere badkamer, wil je waarschijnlijk dat dit een warm en sfeervol geheel wordt. Daarom is het belangrijk om de donkere elementen te combineren met lichte kleuren. We adviseren daarom om niet alles in de badkamer een donkere kleur te geven, dan wordt de ruimte al snel erg donker en kil. Kies daarom bijvoorbeeld voor een combinatie van donkere tegels, wit sanitair en donkere kranen. Of ga juist voor lichte tegels en kies voor donker sanitair en goudkleurige kranen. Het is ook afhankelijk van de stijl die je kiest, hoe je een donkere badkamer samen kunt stellen. Zo kunnen goudkleurige elementen al snel voor een luxe uitstraling zorgen, waar veel zwart meer naar modern of industrieel neigt.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies ontvangen over het samenstellen van een donkere badkamer? Dat kan! Kom dan naar een van onze winkels, je kunt een afspraak maken of spontaan langskomen. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag met het ontwerpen en realiseren van je droombadkamer. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent. Maak snel een afspraak bij een van onze Sani4All winkels.

0 Shares
Ook interessant