Stijlvolle wanddecoratie met hexagon foto tegels

0 Shares
0
0
0

Ben je op zoek naar stijlvolle wanddecoratie? Lees dan snel verder over hexagon foto tegels. Deze prachtige klassieke vorm complimenteert ieder interieur en volledig op basis van je eigen stijl kan je de hexagons samenstellen en zelfs andere prachtige vormen laten aannemen. Met stijl kies je voor een unieke, persoonlijke en volledig op maat gemaakte wanddecoratie. 

Hexagon foto tegels 

De hexagon heeft een prachtige zeshoek vorm. Voeg meerdere hexagons samen en je creëert een klassieke honingraat. Je ontwerpt deze wanddecoratie helemaal zelf, je kan het oneindig uitbreiden en op ieder gewenst moment ook wisselen. De enige limiet? Je eigen creativiteit en de ruimte van je muur! Wil jij direct zien hoe een perfecte hexagon wanddecoratie eruitziet? Kijk dan snel naar Modulari hexagons, de toonaangevende aanbieder van foto tegels.

Uniek en volledig persoonlijk

Met hexagon foto tegels aan de muur breng je een ode aan jezelf, je geliefden, je vrienden en je reis door het leven. Speel met foto’s, spreuken, kurk en spiegel tegels om een unieke en volledig persoonlijke creatie te maken. Zo breng je bijvoorbeeld met een honingraat gemaakt uit Modulari hexagons een klassieke en stijlvolle sfeer aan op je muur. Het past in iedere interieurstijl en door het gebruik van losse elementen blijft het een speels geheel. 

Laat je innerlijke designer shinen 

Ga helemaal los en geef je innerlijke designer ruimte om te shinen! Je ontwerpt met de slimme tools van Modulari in een handomdraai de mooiste, meest unieke kunst voor op je muur. Kies je favoriete afbeeldingen, lijf- en levensspreuken en je favoriete tegels uit ander materiaal en zie direct hoe jouw design eruit komt te zien. Aanpassingen zijn zo gemaakt en als je op voorhand al meerdere ontwerpen in je hoofd hebt, probeer je deze gewoon allemaal uit!

Oneindige uitbreiding en aanvulling op je reis door het leven

Door het creëren van pure magie met de Modulari hexagons maak je een fantastische wanddecoratie vanuit jouw reis door het leven, maar je bent uiteraard nog lang niet klaar met nieuwe herinneringen maken! Verandert er iets in je leven, wordt je leven aangevuld met mooie nieuwe dingen of heb je gewoonweg meer te vertellen dan je muur groot is? Dan is het goed om te weten dat deze unieke muur art oneindig uitgebreid en gewisseld kan worden. 

Flexibel en duurzaam ophangsysteem 

In één, twee, drie eenvoudige stappen ontwerp en bestel je jouw meest favoriete wanddecoratie en vervolgens is het ophangen van de Modulari hexagons met hetzelfde gemak in een mum van tijd voor elkaar. Met het magnetische ophangsysteem kies je voor duurzame plaatsing en de flexibiliteit en vrijheid van het kunnen verwisselen van de foto tegels op ieder moment dat jij dit wenst. 

Stijlvolle wanddecoratie met Modulari hexagons 

Kies voor een strakke, stijlvolle en toch speelse decoratie waar jij en jouw gasten dag in en dag uit van kunnen genieten. Laat je verhaal zien met deze prachtige wanddecoratie en creëer prachtige, unieke en zeer persoonlijke kunst met Modulari hexagons. 

0 Shares
Ook interessant