Hella Huizinga: Vriend, Vermogen, Afkomst, Leeftijd, Carriere en meer

0 Shares
0
0
0

Door de succesvolle eerste editie van The Real Housewives of Amsterdam leerden we de luxueuze en stijlvolle Hella Huizinga beter kennen. Ze staat bekend om het creëren van evenementen die tot de fijnste details zijn uitgewerkt, wat ook noodzakelijk is als je voor de grootste BN’ers feesten, babyshowers en zelfs bruiloften organiseert. Met een geheel team transformeert ze bepaalde ruimtes naar een ontwerp of thema compleet naar wens. Ben jij benieuwd hoe Hella Huizinga zo groot geworden is en wil jij haar nog beter leren kennen? Lees dan snel verder!

Carrière

Hella Huizinga is een hardwerkende vrouw van veertig jaar die als uitgangspunt heeft om haar georganiseerde evenementen van hoge kwaliteit te voorzien. Ze levert service met hoge normen volgens de luxueuze eisen van haar cliënten, wat vaak BN’ers zijn. Huizinga woont in Amsterdam, en is sinds kort verhuisd naar de architectonische landmark The Valley op de Zuidas. Vanuit Amsterdam werkt ze aan het organiseren van evenementen op nieuwe mooie locaties. Dit doet ze nu ongeveer al tien jaar onder de naam My Greatest Event. Het is irrelevant of het om een klein of een groot evenement gaat, want de grootte gaat niet ten koste van de service die ze aanbiedt. Haar vermogen wordt tegenwoordig op maar liefst drie miljoen euro geschat!

Weg naar succes

Je zult je vast afvragen hoe Hella Huizinga zo succesvol is geworden in wat ze nu doet. De liefde voor organiseren was al snel duidelijk toen ze jaren terug met het plan kwam om kinderfeestjes te organiseren bij de McDonalds. Echter was hier destijds niet veel interesse voor, dus besloot ze zelf het initiatief te nemen door een kinderparty service te starten in 2008. Vanaf jonge leeftijd ontwikkelde ze al affiniteit met niet alleen het organiseren en plannen van evenementen, maar ook met kinderen kon ze altijd al goed overweg. Dit was dan ook haar beweegreden om de opleiding SPW Kinderopvang te volgen. Hierna stroomde ze door naar de Pabo, maar gedurende deze studie begonnen ook haar eerste twijfels te ontstaan. Voor de klas staan vond ze hartstikke leuk, maar ze zag dit haarzelf niet de rest van haar leven doen. Bovendien was Hella Huizinga vanaf jonge leeftijd ondernemend ingesteld en zocht ze naar een baan met veel carrière-doorgroeimogelijkheden. 

Zelf trouwen?

Het regelen van een bruiloft is niet niets, laat staan als deze dag voor veeleisende BN’ers perfect moet verlopen. Om dit waar te maken, steekt Huizinga veel tijd en energie in haar bedrijf. Toch vertelde ze in een interview dat ze daadwerkelijk geniet als de bruiloft erop zit, dan heeft ze eindelijk de tijd om zonder stress na te genieten. Hoe goed een bruiloft of evenement ook georganiseerd is, dingen lopen wel eens anders dan verwacht.

Zo heeft Huizinga weleens meegemaakt dat een vuurwerkshow te vroeg begon of dat er geen ruimte was voor vervoer om te parkeren. Zo’n onverwachte situatie vraagt om improvisatie, maar als het aan het eind van de dag gelukt is, gaat Huizinga naar bed met een tevreden gevoel. Voor iemand die zo vaak de mooiste dag organiseert voor bruidsparen, is het een wonder dat ze zelf nog niet getrouwd is. Maar goed, daarvoor is wel een partner nodig én is het wel handig als haar leven wat minder in het teken staat van het BOOS-schandaal, isn’t it?

Relatie

Dat Huizinga zelf nog niet getrouwd is, is niet vanzelfsprekend. Ze was namelijk dertien jaar samen met haar ex Daniel, waarbij de druk om zelf het ‘ja’-woord te geven steeds meer groeide. Toch zijn ze sinds vorig jaar uit elkaar, wat te volgen was in de eerste editie van The Real Housewives of Amsterdam. In deze serie was te zien hoe Huizinga het moeilijk vond om haar privéleven met haar werkleven te balanceren. Door haar succesvolle carrière is ze erg druk en dit had als gevolg dat ze haar vriend Daniel weinig zag. Sindsdien is ze verhuisd naar The Valley op de Zuidas om op zichzelf te wonen in alle rust. Deze verdrietige situatie was te volgen via de serie waarin ze openhartig vertelde over haar break-up.

Real Housewives

Afgelopen jaar heeft Hella Huizinga meegedaan aan de eerste editie van The Real Housewives of Amsterdam met zes andere ondernemende vrouwen die deelnemen aan de zogenoemde high society in Amsterdam. Af en toe leidde dit tot verhitte discussies onderling en het bijkomende drama. Hella Huizinga was al langer fan van de Housewives-serie, dus twijfelde niet toen ze gevraagd werd voor de editie van Amsterdam. Toch kijkt ze niet volledig positief erop terug, omdat de serie opgenomen werd gedurende een periode van veel verdriet. Zoals eerder al genoemd, is er in deze serie te zien hoe haar huwelijk strandde na dertien jaar. Bovendien had ze voor haar deelname niet verwacht dat er zoveel verhitte discussies zouden plaatsvinden tijdens de opnames. Maar het aller vervelendste vond ze dat deelnemers van de serie niet altijd eerlijk en direct waren, wat ze zelf als belangrijke waardes acht. Zo vonden er weleens akkefietjes plaats waarbij andere deelnemers anders deden tegen haar dan achter haar rug. 

Beste vriendin Maria

Toch had ze gedurende de hele serie altijd de steun van haar beste vriendin Maria, die ook meedeed aan het programma. Hella Huizinga vertelde ook in een interview dat ze ervoor openstaat om nog eens deel te nemen aan de serie op de voorwaarde dat Maria ook weer aan de serie deelneemt. Hella kent Maria doordat ze ooit gevraagd was om haar verjaardag te organiseren, en later ook haar babyshower. 

Privéleven

De aankomende tijd hoopt Maria op een minder drukke agenda met meer tijd voor een privéleven. Toch is het geen optie om helemaal geen evenementen meer te organiseren, want dat zal ze altijd blijven doen. De passie voor ondernemen zit er namelijk al vanaf jongs af aan in, wat altijd zo zal blijven. Als klein meisje verkocht ze al pruimen die ze zelf geplukt had uit een pruimenboom en zonnebloempitjes in kleinere zakjes nadat ze een gigantische zak had ingeslagen bij een Turkse winkel. Ook gedurende haar studie had ze een bijbaantje bij een hospitality bureau als hostess, waar ze geïnspireerd werd om uiteindelijk zelf evenementen te organiseren in plaats van gastvrouw te zijn. Dat ze meer behoefte heeft aan een gezondere werk/privéverhouding is duidelijk, maar ze is en zal altijd vechten voor haar carrière en droombaan. 

0 Shares
Ook interessant