Voorbij selfies: hoe je je smartphone foto’s omzet in een prachtig fotoboek

0 Shares
0
0
0

Je denkt er misschien niet zo snel over na, maar in een gemiddeld jaar maak je aardig wat foto’s met je telefoon – waaronder een aantal erg leuke selfies. Dit soort momenten zijn vaak spontaan en het vat vaak de mooiste momenten van het jaar samen. Het is dan wel zo leuk om terug te kunnen kijken op deze bijzondere momenten. Heb je er al eens een keer over nagedacht om daar een fotoboek van te maken? Hoe je dat het beste aan kunt gaan pakken, lees je in dit artikel.

Het begint allemaal met het maken van een selectie foto’s van je eigen smartphone

Misschien kost het in het begin even wat werk. Maar voordat je een fotoboek samenstelt, moet je natuurlijk als eerste een selectie gaan maken van de foto’s die je het liefste terug wilt laten komen. Maak bijvoorbeeld een selectie op basis van iedere maand van het jaar of een bepaalde plek waar je bent geweest. Dit zorgt voor een erg leuk totaalplaatje en maakt van het fotoboek een geheel. Bovendien weet je altijd zeker dat je de beste foto’s binnen handbereik hebt. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

Kies voor gemak door een fotoboek online samen te stellen

Want het samenstellen van een online fotoboek is het fijnste dat er is op het moment dat je de selfies terug wilt laten komen. De door jou gewenste selectie kun je erg makkelijk inladen in een online programma. Hierna kun je de foto’s helemaal naar wens bewerken, zodat je daar voor de volle 100% tevreden mee gaat zijn. Denk daarbij aan het bewerken van foto’s in grijstinten of het toevoegen van een leuke tekst. Waar gaat jouw voorkeur het meeste naar uit? Doe alvast wat inspiratie online op en ontdek de mogelijkheden die er zoal zijn voor je eigen fotoboek.

Erg makkelijk te realiseren en snel bij jou aan huis bezorgd

Gemakkelijk een fotoboek samenstellen van je selfies kan tegenwoordig heel eenvoudig. Veel smartphones hebben in hun foto galerij de map ‘selfies’ staan. Als je die map selecteert en upload in een online fotoboek programma, dan ben je zo klaar met jouw zelf gemaakte selfieboek.

0 Shares
Ook interessant